• ISO 9001
  • ISO 14001
  • OHSAS 18001
  • EN 1090
  • Herwaarmerken

Diensten

Watersnijden

Thure Snijtechniek B.V. maakt gebruik van 2 watersnijmachines. De grootste heeft een snijbereik van 12x3 meter en is voorzien 4 snijkoppen en is daarmee de grootste van de Benelux. De 2e machine heeft een snijbereik van 3x3 meter en heeft 6 snijkoppen, in de Benelux is geen andere watersnijmachine met deze hoeveelheid snijkoppen.

Lees verder...

Lasersnijden

Bij Thure Snijtechniek B.V. beschikken we over een 4 Kw lasersnijmachine met een snijbereik van 3x1,5 meter met een wisseltafel en automatische belading waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat met het wisselen van platen.

Lees verder...

HD Plasmasnijden

Thure Snijtechniek B.V. heeft de beschikking over een HD-plasmasnijmachine met een snijbeik van 6x2,5 meter, door de bron van 260A kunnen wij zonder probelemen platen tot en met 60mm dik snijden.

Lees verder...

Machinale bewerkingen

Thure Snijtechniek B.V. heeft de beschikking over diverse machine voor machinale bewerkingen waaronder een zwaar verticaal bewerkingscentrum.

Lees verder...

Opwaarderen naar 3.2

Onder toezicht van diverse instanties zoals Lloyds, TTÜV, American Bureau of Shipping (ABS) kunnen wij diverse materialen zoals staal, RVS en aluminium aanvullend laten beproeven om zodoende een 3.2 certificaat te verkrijgen.

Laskanten

Voor het aanbrengen van laskanten hebben we diverse mogelijkheden.

Zetten

Ook het zetten van gesneden platen behoort tot het pakket van Thure Snijtechniek B.V. Onze maximale zetlengte is 4300mm.

Tappen

Uiteraard kan Thure Snijtechniek B.V. de gesneden en geboorde gaten ook voorzien getapte draad.

Markeren

Het graveren van specifieke kenmerken zoals heat- en plaatnummers, materiaalkwaliteit, posnummers behoort ook tot de mogelijkheden bij Thure Snijtechniek B.V.

Stralen

Het stralen van gesneden producten is uiteraard ook een optie welke Thure Snijtechniek B.V. voor u kan uitvoeren.

Verzinken

Indien de producten thermisch- of electrolytisch verzinkt moeten worden kan Thure Snijtechniek B.V. dit ook voor u organiseren.